Pizzeria Aalto

Ravintola

Pizzeria Aallon ravintola

Huom! Ravintola on suljettu 31.5. asti vallitsevan Korona-tilanteen vuoksi, mutta pyrimme paikkaamaan tilanteen toimivilla Taka away-palveluilla! Voit tilata annoksia kotiin tarjoamamme kotiinkuljetus-palvelun kautta tai voit noutaa itse tilauksesi liikkeestä.

Säynätsalon pääsaarelta löytyvä Pizzeria Aalto on viihtyisä ravintola, johon on mukava tulla lähempää tai vähän kauempaakin nauttimaan maukkaiden pizzojen ohella Sisä-Suomen järvimaisemista tai Alvar Aalto-museosta. Annoksissamme olemme panostaneet erityisesti laadukkaisiin raaka-aineisiin ja maukkaisiin kastike-resepteihin. Take away-pakkauksissa pyrimme toimimaan ympäristöystävällisesti mahdollisuuksien mukaan.

Lounas

Tarjoamme annokset ravintolassa lounashintaan arkisin ma-pe klo 10.30-14.00. Ravintolassa syödessä lounaaseen kuuluu 0,33l limu sekä kahvi.

Juhlatilaisuudet Aallossa

Tilavien tilojen ansiosta meillä voit myös järjestää synttäreitä tai muita juhlia. Toivomme kuitenkin isojen ryhmien kohdalla yhteydenottoa etukäteen, jotta voimme varmistaa teille tarvitsemanne tilat ja laadukkaat palvelut. Soita tai laita sähköpostia ja kysy lisää ryhmätarjouksista!

A-oikeudet

Meillä on myös anniskeluoikeudet! Tule nauttimaan kesäpäivistä Aallon terassille pizzan ja oluen kera. Meiltä löytyy olutta, lonkeroa, siideriä ja viiniä eri makuja. 

Kotiinkuljetus

Teemme kotiinkuljetuksia Säynätsalon lähialueille: 

Säynätsalo, Lehtisaari, Kinkovuori, Kinkomaa, Muuratsalo, Muurame ja Keljonkangas. 

  • Saat ilmaisen kuljetuksen, kun tilauksesi hinta on vähintään 16€.
  • Tilauksesi ollessa alle 16€, mutta vähintään 8€, perimme 3€ kuljetusmaksun.
  • Alle 8€ tilauksille kuljetusmaksu on 5€.

Kuljetukset klo 20.30 asti.

Tervetuloa!