Ravintola

Pizzeria Aallon ravintola

Säynätsalon pääsaarelta löytyvä Pizzeria Aalto on viihtyisä ravintola, johon on mukava tulla lähempää tai vähän kauempaakin nauttimaan maukkaiden pizzojen ohella Sisä-Suomen järvimaisemista tai Alvar Aalto-museosta. Annoksissamme olemme panostaneet erityisesti tuoreisiin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin sekä maukkaisiin kastike-resepteihin. Take away-pakkauksissa pyrimme toimimaan ympäristöystävällisesti mahdollisuuksien mukaan.

Lounas

Tarjoamme annokset ravintolassa lounnashintaan arkisin ma-pe klo 10.30-14.00 alkaen 9,90€/lounas. 

Alkaen hintaan voit valita normaalipohjaisen pizzan kolmella täytteellä tai annoksen mistä tahansa muusta tuoteryhmästä. Pizzan muut pohjavaihtoehdot ja lisätäytteet hinnoitellaan normaalisti hinnaston mukaan. Lisäksi lounaaseen kuuluu vapaasti valittava alkoholiton 0,33l juoma sekä kahvi. 

Juhlatilaisuudet ja ryhmätilaukset Aallossa

Meillä on uusissa tiloissa erillinen huone, joka on mahdollista varata ennalta max. 8 hengelle. Myös salin puolelta on mahdollista varata tilat isommalle ryhmälle. Soita tai laita sähköpostia ja kysy lisää!

Lisäksi voit tehdä meiltä isomman tilauksen kotiinkuljetettavaksi palvelualueellemme tai noutaa tilauksen ravintolasta. Ryhmätilaukselle on myös saatavilla laskutusmahdollisuus. Laskutuslisä on 6,00€. 

A-oikeudet

Meillä on myös anniskeluoikeudet! Tule nauttimaan kesäpäivistä Aallon terassille pizzan ja oluen kera. Meiltä löytyy olutta, lonkeroa, siideriä ja viiniä eri makuja. Ravintolarajoitusten aikana alkoholin myynti loppuu klo 17.00.

Kotiinkuljetus

Teemme kotiinkuljetuksia Säynätsalon lähialueille: 

Säynätsalo, Lehtisaari, Kinkovuori, Kinkomaa, Muuratsalo, Muurame ja Keljonkangas. 

  • Kuljetus on ilmainen, kun tilauksesi hinta on vähintään 19€ ja kuljetusmatka on max 8km.
  • Alle 10€ tilauksille kuljetusmaksu on 5€.
  • Muissa tapauksissa yleinen kuljetusmaksu on 3€.

Kuljetukset klo 20.30 asti.

PHOTO-2021-07-08-21-48-09

Tervetuloa!

  • Kotiinkuljetukset: Säynätsalo, Muurame, Keljonkangas, Sarvivuori, Sääksvuori