Ravintola

Pizzeria Aallon ravintola

Säynätsalon pääsaarelta löytyvä Pizzeria Aalto on viihtyisä ravintola, johon on mukava tulla lähempää tai vähän kauempaakin nauttimaan maukkaiden pizzojen ohella Sisä-Suomen järvimaisemista tai Alvar Aalto-museosta. 

Tuotevalikoimassamme olemme panostaneet erityisesti tuoreisiin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin sekä maukkaisiin kastike-resepteihin. Resepteissä olemme hakeneet inspiraatiota eri kulttuurien vaikutteista tuotevalikoimaa kehittäessämme, mutta myös kuunnelleet saarelaisten toiveita omista special-annoksista. Take away-pakkauksissa pyrimme toimimaan ympäristöystävällisesti mahdollisuuksien mukaan.

Lounas

Tarjoamme annokset ravintolassa lounashintaan arkisin ma-pe klo 11-14.00 alkaen 10,90€/lounas. 

Alkaen hintaan voit valita normaalipohjaisen pizzan kolmella täytteellä tai annoksen mistä tahansa muusta tuoteryhmästä. Pizzan muut pohjavaihtoversiot ja lisätäytteet hinnoitellaan normaalisti hinnaston mukaan. Lisäksi lounaaseen kuuluu vapaasti valittava alkoholiton 0,33l juoma sekä kahvi.

Lounastarjous ei koske sovelluksen kautta tilattuja annoksia.

Juhlatilaisuudet ja ryhmätilaukset Aallossa

Meillä on uusissa tiloissa erillinen huone, joka on mahdollista varata ennalta max. 8 hengelle. Myös salin puolelta on mahdollista varata tilat isommalle ryhmälle. Soita tai laita sähköpostia ja kysy lisää!

Lisäksi voit tehdä meiltä isomman tilauksen kotiinkuljetettavaksi palvelualueellemme tai noutaa tilauksen ravintolasta. Ryhmätilaukselle on myös saatavilla laskutusmahdollisuus. Laskutuslisä on 6,00€. 

A-oikeudet

Meillä on myös anniskeluoikeudet! Tule nauttimaan kesäpäivistä Aaltoon pizzan ja oluen kera. Meiltä löytyy olutta, lonkeroa, siideriä ja viiniä eri makuja.

Kotiinkuljetus

Teemme kotiinkuljetuksia Säynätsalon lähialueille: 

Säynätsalo, Lehtisaari, Kinkovuori, Kinkomaa, Muuratsalo, Muurame ja Keljonkangas. 

  • Alle 20€ tilauksille kuljetusmaksu on 5€.
  • Muissa tapauksissa yleinen kuljetusmaksu on 3€.

Kuljetuspyyntöjä otetaan vastaan klo 20.15 asti.

PHOTO-2021-07-08-21-48-09

Tervetuloa!

  • Kotiinkuljetukset: Säynätsalo, Muurame, Keljonkangas, Sarvivuori, Sääksvuori